Regenwortelhoeve was dit weekend actief in Zandhoven, Opglabbeek en de cyclus

Regenwortelhoeve was dit weekend actief in Zandhoven, Opglabbeek en de cyclus

Geen foto

Woensdag startte Roy met Be my Valentine Z in de 6-jarige in Zandhoven. Meteen goed voor een dubbel foutloze ronde en een twaalfde plaats. En ook donderdag deed Be my Valentine Z het fantastisch met een foutloze ronde en een elfde plaats. 

Dieter starte woensdag met Etoile van de Neerheide Z bij de 7-jarige paarden. Ook hij zette een dubbele foutloze ronde neer en eindigde op een zevende plaats. Ook donderdag was er een foutloze ronde met een twaalfde plaats. Op zondag in de finale liep Etoile zowel in de omloop als in de barage foutloos rond en eindigde zo op een vijfde plaats.

Donderdag was ook Chacco me Biolley aan de beurt en hij maakte een goed start in 1m45. Hij eindigde op een elfde plaats. Een voorbode voor de finale van zondag want vandaag was het "Chacco-dag". In de eerste omloop bleef hij foutloos, net zoals 4 andere Belgische jeugdruiters. In de barage ging hij vol aan de bak en haalde hij uiteindelijk een tweede plaats. 

Zaterdag stond de cyclus op het programma voor Roy van Beek en onze hengst Fortune R Z, Choclat d'or R Z en Evita R Z. Fortune R z zette een foutloze ronde neer en kwalificeerde zich voor het BK jonge paarden. Choclat d'or R Z had helaas 1 pechfout. Evita R Z bleef ook foutloos.

Jarne Francken startte in de beker van België bij de jeugd en de silver competitie.Op donderdag had hij een 12e plaats met Quantum R Z in 1m10 en een 12e plaats met Quannini R Z in 1m20. Op vrijdag was er een 14e plaats met Dante in 1m20 en 17e plaats met Quannini R Z om dan zaterdag ook 13e te worden met Quannini R Z in 1m20.