Best Wishes for 2024

Best Wishes for 2024

2023 was het jaar van de bevestiging, de verandering, de uitdaging en het herbronnen.

Met de verandering van enkele ruiters, hadden we een kleine aanpassingsperiode nodig in onze stal. Maar Chacco me Biolley presteerde uitzonderlijk met Wilm Vermeir, tot zelf in de 5* in Polen. Ook Fortune R Z deed het voortreffelijk onder het zadel van Wilm Vermeir. 

Cis Van Hooydonck maakte indruk met Calisto R Z, Kalamaki R Z en Quantum III R Z en tilde de paarden naar een beter niveau.

Verder zagen we verschillende paarden een nieuwe thuis krijgen, een thuis die ze verdienden.

Uiteraard was niet alles goed nieuws, want we zagen dat de selecties bij de veilingen veel moeilijker verliepen en dat de plaatsen zeer beperkt waren. De veilingshuizen zagen ook dat ze moesten inleveren en dat de prijzen behoorlijk lager uitvielen dan de jaren daarvoor.

Dit zorgt voor uitdagingen in de fokkerij en liet ons even nadenken over de toekomst. Deze herbronning is goed en belangrijk want het bepaalt de visie en de passie voor de komende jaren....  

Laten we hopen dat we de juiste weg kunnen bewandelen in 2024 en dat we even succesvol mogen zijn zoals in 2022 en 2023 en laten we U dat ook toewensen.