Eerste nakomelingen van Chill RZ in de sport !

Eerste nakomelingen van Chill RZ in de sport !

Chill RZ een naam dat waarschijnlijk bij vele als bekend in de oren klinkt. Chill is een Chellano Z X A Lucky one hengst en ons eigen fokproduct .

Chill is een tijdje geleden richting Amerika verkocht waar bij onder het zader terecht kwam van Chalie Jayne. Het duo heeft meerdere grote prijzen gereden en gewonnen. Nadien is het paard doorverkocht naar de dochter van Steve Jobs. Het werd voor Charlie een emotioneel afscheid van Chill dat later ook in de media en op de facebookpagina van Charlie te volgen was.

Zoals vanzelfsprekend zijn wij bijzonder trots op onze fokproducten en proberen we ze ( indien mogelijk )  zoveel mogelijk verder te volgen waar ook ter wereld. 

Begin deze week kregen we van Charlie bericht dat hij een zoon van Chill gefokt( uit een Argentinus merrie ) had en deze nog maar juist zadelmak gemaakt was. Het filmpje sprak boekdelen. Dit was een zoon van Chill ! Dezelfde souplesse, dezelfde techniek en dezelfde gemakkelijkheid van springen.

We zijn bijzonder blij dat ook de nakomelingen van Chill alle verwachtingen waarmaken. We zijn ervan overtuigd nog veel te horen van Chances R !